Bij ons verhuisbedrijf tilt men zwaar aan ervaring.

Wat u ook wil verhuizen, Van Leeuwen Verhuizingen staat graag voor u klaar met uw verhuizing.

Of het een enkel meubelstuk betreft of juist een compleet verzorgde verhuizing waarbij wij uw inboedel inpakken - demonteren - verhuizen - uitpakken - monteren en uw nieuwe woning herinrichten, bij Van Leeuwen verhuizingen bent u hiervoor aan het juiste adres.

Bij van Leeuwen verhuizingen heeft elke verhuizer minimaal 10 jaar verhuiservaring.

Wij kunnen u een soepele en vooral veilige verhuizing garanderen, niet alleen door onze zeer ervaren en zeer bekwame medewerkers welke met modern materiaal werken. Maar ook is uw inboedel t/m € 100.000,-- verzekerd.
U kunt via het menu informatie vinden wat voor u het meest op maat is.

touw--Blok
Wij beseffen dat verhuizen emotie is, u kunt er vanuit gaan dat onze verhuizers uw inboedel met de grootst mogelijke zorg zullen behandelen!

 

 

 

 

Laten verhuizen

Uw verhuizing van begin tot eind goed geregeld.

Om te zorgen dat uw verhuizing tot in de puntjes verzorgd wordt en wij uiteraard ook uw persoonlijke wensen in acht willen nemen brengen wij eerst een informatief en vrijblijvend taxatiebezoek aan u.

In dit bezoek zal de taxateur alle aspecten zoals uw wensen, hoeveelheid inboedel, laad- en lossituatie, eventuele de-/montage en/of inpakwerkzaamheden en planning met u doornemen. Aan de hand van deze aspecten kan de taxateur u (meestal) direct een op maat berekende verhuisofferte aanbieden.

’S ochtends uw oude woning verlaten en ’s avonds uw nieuwe woning betrekken?

U wilt niet uw breekbare goederen inpakken of u ziet op tegen het de-/monteren?

Verhuisbedrijf Van Leeuwen Verhuizingen kan al uw zorgen uit handen nemen.

Van Leeuwen Verhuizingen kan uw inboedel inpakken - demonteren - verhuizen - hermonteren - uitpakken, zodat uw woning weer direct bewoonbaar is.

U kunt zelf bepalen wat wij voor u uit gaan voeren, alles is mogelijk en onze taxateur zal u hiervan in het gesprek eerlijk adviseren. Uiteraard ook direct over de eventuele bijkomende kosten van de diensten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

Voor ieder soort transport hebben wij de juiste aanpak!

DSC0576
DSC0568
  • Keuken transport
  • Meubel transport
  • Piano en Vleugel transport
  • Overig transport